Megkezdődött az alsóvárosi szennyvízcsatorna rekonstrukció

Régi és sok kellemetlenséggel járó probléma oldódik meg hamarosan a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV) beruházása nyomán Alsóvároson – írja a vac.hu.

A hétfőn elkezdett és április második feléig tartó munkák során a korábban sorozatos dugulásos gondot okozó elavult szennyvízcsatorna rendszert cserélik ki a Kertész utca környékén. A városrészt részben a belvárossal, részben Deákvárral összekötő forgalmas helyszínen a kivitelező BONEX Építőipari Kft. útfelbontással és forgalomkorlátozással járó munkáiról már korábban értesítették az ott lakókat és a jármű tulajdonosokat.

Természetesen a rekonstrukció teljes időtartama alatt minden szükséges kereszteződésben információs és KRESZ-táblák adnak tájékoztatást a korlátozásokról, egyirányúsításról.

Az önkormányzat kiemelt fontosságú előírásként kezeli és ellenőrzi, hogy az út- és járdabontással járó kivitelezői tevékenység befejezése után az előírásoknak megfelelően, jó minőségben történjen meg a helyreállítás. A DMRV és a kivitelező cég pedig ezúton is kéri az érintett területen élőket és az arra gépjárművel haladókat, hogy a munkálatok ideje alatt a balesetveszély elkerülése érdekében fokozott körültekintéssel közlekedjenek.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments