Megkezdődtek az újabb járdafelújítások

Több, nagyon rossz állapotban lévő járdaszakasz felújítási munkája indult meg ezekben a napokban, illetve folyik majd a következő hetekben – jelentette be Inotay Gergely a vac.hu-nak.

Az alpolgármester saját, belvárosi választókörzetét is érintő felújítások közül ma kezdődött meg a Géza király tér és Budapesti főút találkozásától a Burgundia utcáig tartó rész burkolat javítása. Ugyanitt a régóta balesetveszélyes lépcsőt is rendbe teszik.

Megvan a forrás a Köztársaság út jelentős szakaszának felújítására és a Mező utcában egy 170 nm-es nagyon rossz állapotú járdarész is öntött aszfalt burkolatot kap. A későbbiekben sor kerülhet majd a Földváry téren a Budapestről érkező buszok megállójánál a sok panaszt okozó járda rendbetételére.

Mint Inotay Gergely emlékeztetett rá, annak ellenére sikerül megújítani városunkban a legrosszabb, legforgalmasabb úttesteket (így Budapesti főutat vagy éppen a Zöldfa utcát), hogy Vác pályázatai rendre elutasítást kapnak a kormánytól, amely ráadásként az éves szinten több mint 100 milliós nagyságrendű gépjárműadót is elvette, melyet a város ilyen célokra használna fel. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments