Nem csak eszik, sütik is!

Első alkalommal rendezték meg a Csörögi csörögefánk fesztivált február 26-án. Az önkormányzat meghívására pedig a Váci Rendőrkapitányság lelkes kollégákból verbuvált fánksütő csapata is elindult az édes megmérettetésen.

„Nem csak eszik, sütik is!” – hangzott el a mondat egy szépkorú asszony szájából, amikor felfedezte a Váci Rendőrkapitányság sátrát is a fesztiválon. Bár a végeredmény színe hagyományosnak számított (talán jövőre próbálkoznak valami kékkel), az íze és külleme meggyőzte a zsűrit, a rendőr csapat az előkelő III. helyezést söpörhette be helyben sütött fánkjaival. A finom falatok mellé persze jó tanácsok is jártak, hiszen a bűn-, és baleset-megelőzési információkból, tájékoztatókból sosem elég. A kicsikről is gondoskodtak, a gyermekeket játékos feladatok várták, megoldásukért apró ajándékokkal, no meg persze porcukros szájjal távozhattak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Borházat avattak Pencen

A szervezők tehát díjazták a legfinomabb édességet, de a Facebook-on a fiatalok részére meghirdetett jelmezverseny legszebb „ruhakölteményeit” is. De nem maradhatott ki a rendezvény programjából a néptánc, a zene, a kellemes szórakozást garantáló művészek műsora sem. Az aktív Dunakanyar Alapítvány szervezésében kora délután néptánc bemutatóval vette kezdetét az esemény. Az egymást követő műsorfolyamban olyan fellépőket lehetett meghallgatni, mint a Pedrofon Együttes, a Korda GyörgyBalázs Klári páros vagy DJ Dominique. (Forrás: police.hu, dunakanyarregio.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments