Sokba került a hosszabbításban ejtett hiba

A kézisekhez hasonlóan véget ért a Vác FC (két meccsből álló) győzelmi sorozata is. Az NB III Közép-csoportjának 25. fordulójában a váciak egy 92. percben kapott góllal kaptak ki az Iváncsa együttesétől.

Az idei szezonban ritka alkalom, hogy kimondható: remek formában van a Vác FC. Legutóbbi kettő mérkőzésüket, a Paks II és a Dabas-Gyón ellen egyaránt megnyerték. Ezekkel a sikerekkel nagyon értékes pontokat szereztek a bennmaradás kivívásáért folytatott küzdelemben. A hétvégén pedig egy újabb győzelemre lett volna szükségük az Iváncsa ellen, hogy megnyugtató távolságba kerüljenek a kiesést jelentő zónától. Az iváncsaiak viszont nem ígérkeztek könnyű ellenfélnek, a regnáló bajnokcsapat jó erőkből, képzett játékosokból állt és most is az élboly mögött foglalt helyet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

A kezdeti esélyeknek megfelelően a vendégek nagyobb lendülettel kezdtek és be is szorították a váciakat. Rögtön az ötödik percben Molnár Lászlónak hárítania is kellett egy tízméteres lövést. Majd negyedórába telt, mire a hazaiak összeszedték magukat és kijöttek a szorításból. A 28. percben meg is lett ennek az eredménye: a Vác előtt adódott az addigi legnagyobb lehetőség. Mertse Ábel ment el a jobbszélen, kapu elé belőtt labdájára egyszerre robbant be Tóth Milán és Zámbó Dániel, a labda azonban eltalálta a már földön ülő vendégkapust, Varga Ádámot és az alapvonalon túlra pattant.

Az összecsapás folytatásában kiegyenlített játékot láthattak a szurkolók igazi helyzetek nélkül. A mérkőzés végén aztán újabb hazai lehetőség következett. A 81. percben egy jobbról elvégzett szabadrúgás a hosszú oldalon érkező Mertsét találta üresen, csatárunk azonban nyolc méterről az oldalhálóba fejelt. A végén aztán jött a feketeleves. A 92. percben Purzsa Máté rosszul szabadított fel, így a labda a tőle körülbelül öt méterre álló Cseszneki Richárdhoz került, aki köszönte szépen és egy állítás után kilőtte a bal alsó sarkot. A mérkőzés nagy részében egyenrangú ellenfélnek bizonyultunk, azonban a megérdemelt egy pont helyett egy hiba miatt a mérkőzés utolsó másodperceiben pont nélkül maradtunk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

25 mérkőzést követően továbbra is a 16. helyet elfoglaló váciak alatt húzódik a kiesési vonal. A mieink legközelebb március 20-án vasárnap a BVSC zuglói pályáján a dobogóért harcoló MTK tartalékokhoz utaznak. A mérkőzés délután kettőkor kezdődik majd. (Forrás: vacfc.com) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments