Útbaigazító táblákat helyeznek ki a mélygarázshoz

Vác bővülő turisztikai vonzerejét jelzi a város fokozódó autósforgalma. A járművek minden tekintetben komfortos elhelyezésére a mélygarázs kínálja a legjobb megoldást. A megközelítéséhez immár a főúton kihelyezett több útbaigazító információs tábla is segítséget nyújt – írja a vac.hu.

Mint Jess Kinga belvárosi önkormányzati képviselő emlékeztetett rá, korábban már több mint tíz új parkolóhely létesült a Konstantin téri fizetős övezetben, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola előtti részén. A bővítést a buszközlekedés átszervezése tette lehetővé, a megállót ugyanis nem érinti már a 364-es járat, amely június közepe óta közvetlenül köti össze Alsóvárost és Deákvárt. Ugyanígy, buszmegálló áthelyezés tette lehetővé, hogy a Köztársaság úton, a piac közelében is bővüljön a parkolóhelyek száma.

„A parkolási gondok enyhítésére is figyelmet fordít az új városvezetés. Szigorítottuk az új építésű társasházak parkolóhelyekkel kapcsolatos előírásait. Több mint egy tucat új parkolóhely létesült a Belvárosban. A Szent Miklós téren egymillió forint értékben alakítottak ki parkolókat. A napokban pedig a város legforgalmasabb főútján már figyelemfelhívó táblák jelzik az autósoknak, merre kell haladniuk annak érdekében, hogy a mélygarázsban kényelmes módon tudjanak parkolni” – mondta Jess Kinga társadalmi kapcsolatokért felelős tanácsnok. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments