Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. március 11.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Bartalus Bence Péter és Bagyánszki Barbara gyermeke: Benett Bence, Laczkovszki Zoltán és Birton Roxána Szabina gyermeke: Benedek, Tóth József és Gáspár Ildikó gyermeke: József, Várhegyi Csaba és Kosza Kinga gyermeke: Csaba, Naményi Krisztián és Horváth Barbara Diána gyermeke: Alex (Vác), Gelléri Dávid és Molnár Réka Virág gyermeke: Dorka Anna, Saróka András és Horváth Luca Diána gyermeke: Bendegúz, Nagy Gábor és Kőhalmi Luca gyermeke: Nilla Olivia, Nyerges Zoltán Péter és Madár Renáta gyermeke: Fruzsina, Neumayer Antal és Hajduk Kitti gyermeke: Elena (Vác), Éva Zsolt és Kovács Judit gyermeke: Lívia, Ujvári József és Ribai Erzsébet gyermeke: Laura, Krizsán Zoltán János és Kisparti Ágnes gyermeke: Zsombor, Boros István és Kovács Vivien gyermeke: Laura, Varga Nándor Domokos és Szél Erzsébet gyermeke: Petra Kata, Horváth Tibor és Feiner Györgyi gyereke: Dániel Marcell (Vác), Nagy János és Pléli Edit gyermeke: János Dávid, Ocztos Martin és Együd Nikoletta gyermeke: Mirkó (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 19.

Vácon kötöttek házasságot: Góman Károly és Borsi Erzsébet Sofia (Vác), Bunta Roland és Tanka Bernadett, dr. Törőcsik Tamás és Kardos Emőke (Vác), Babák Krisztián és Jancsik Alexandra.

Vácon hunytak el: Sasvári László (1945), Krafcsek Károlyné szül. Rakonczai Zsuzsanna (1944).

Az elmúlt héten 34 halálesetet anyakönyveztek 3 váci lakos volt közöttük. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments