Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. március 18.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Rászoska Máté Mihály és Viczenczová Csilla gyermeke: Olívia Hajnalka (Vác), Dósa Dávid és Gembolya Katinka gyermeke: Nándor, Csécsei Gergő és Dani Viktória gyermeke: Félix, Ballai Attila és Galambosi Réka gyermeke: Bálint (Vác), Drétyovszki Péter és Wiezl Brigitta gyermeke: Vendel, Oláh István és Balogh Klaudia gyermeke: István Benett (Vác), Bossányi Péter és Marján Ibolya gyermeke: Levente (Vác), Kapás Krisztián és Szalay Krisztina gyermeke: Konrád, Gönczöl Ferenc és Iván Viktória gyermeke: Luca (Vác), Nagy Gábor és Kubik Lívia gyermeke: Kornél Boldizsár, Deák Ádám és Kerekes Judit Kinga gyermeke: Dianna, Tusor Tamás és Nemeslaki Nóra gyermeke: Anett (Vác), Neikl Ákos és Nagy Renáta gyermeke: Rozina, Szederkényi Pál és Kubinyi Zsuzsanna gyermeke: Tamás (Vác), Szász Ádám és Mohai Mónika Melinda gyermeke: Luca.

Vácon kötöttek házasságot: Szeghalmai Bálint Ákos és Tóth Lívia (Vác), Pálinkás Máté és Lajtos Alexandra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. március 29.

Vácon hunytak el: 24 fő halálát anyakönyvezték az elmúlt héten, 4 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével 2021 március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments