Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. március 25.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Nyiri Barnabás Sándor és Bartos Dalma gyermekei: Zoé és Luca, Tölgyes Dániel és Artner Kitti gyermeke: Áron, Fődi Bence és Bak Vivien gyermeke: Olívia Csenge, Pajor Sándor és Szalai Barbara Erika gyermeke: Rozália (Vác), Zikva Róbert és Halász Gabriella gyermeke: Lujza (Vác), Fehér Balázs és Mohai Rebeka Csilla gyermeke: Kincső Emma, Zsombor Balázs és Balogh Bernadett gyermeke: Balázs.

Vácon kötöttek házasságot: Nemes Erik és Lénárt Erika, Farkas Lehel Imre és Lukács Mária Terézia (Vác), Hajmer Béla és Hegyesi Mariann, Monori Tamás és Vathy Szilvia Nóra (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 28 haláleset volt, közülük 4 váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével 2021 március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments