Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. március 4.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Székesi Kornél és Kiss Aliz gyermeke: Zsombor (Vác), Ludányi Péter és Lőrincz Dorottya Ágnes gyermeke: Botond, Eberhart Dávid és Bálint Eszter Margit gyermeke: Abigél (Vác), Boros Viktor és Macha Martina Mária gyermeke: Dorka Luna, Somogyi Balázs és Kollár Lilla gyermeke: Marcell, Sáry Zsolt és Szlávik Zsófia gyermeke: Zsejke, Koczur Richárd és Czibulya Szandra Boglárka gyermeke: Dorina (Vác), Cser Gergely Tamás és Halász Barbara gyermeke: Kira Johanna (Vác), Petri Gyula és Tóth Leila gyermeke: Szófia, Kiss Miklós Dávid és Soltész Nóra gyermeke: Benjámin, Mravik Norbert János és Galba Alexandra gyermeke: Estella Zoé (Vác), Kopcsay Zoltán és Halász Laura Kornélia gyermeke: Zalán, Mohnacsuk Péter és Weisz Gabriella gyermeke: Tina, Dudás Tibor Norbert és Hegyi Klaudia gyermeke: Milán (Vác), Sára János és Ulicska Roxána gyermeke: Alíz.

Vácon kötöttek házasságot: Urbán László és Acsay Irén Terézia (Vác), Kerber László és Kelle Karolina, Farkas Máté Márk és Kohajda Nikoletta (Vác), Takács Zoltán és Simó Vivien (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 37 halálesetet anyakönyveztek, 13 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments