Várják a javaslatokat a nevelési-oktatási intézmények dolgozóit elismerő díjakra

Nem feledkeznek el idén sem a nevelési-oktatási intézményekben kiemelkedő munkát végző dolgozókról. Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete a városban tartósan végzett figyelemre méltó pedagógiai, felzárkóztató, adminisztratív és technikai munka elismerésére kitüntető címeket adományoz.

Először is a pedagógiai munka elismerésére a testület ez évben ugyancsak átadja „Váci Katedra” kitüntető címet. A városi kitüntetések alapításáról és adományozásáról szóló 2/2021. (I.20.) sz. rendelet hatálya kiterjed a város közigazgatási területén működő valamennyi nevelési-oktatási intézményre, azok pedagógiai alapfeladatait ellátókra.

Ezt követi az önkormányzat által működtetett nevelési oktatási intézményekben, továbbá az egyéb váci székhelyű nevelési-oktatási intézményekben kiemelkedő munkát végző adminisztratív és technikai dolgozók anyagi és erkölcsi elismerése a „Vác Város Oktatását Segítő Munkáért” kitüntető címmel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  45 napirendet tárgyal szerdán a képviselő-testület

Végül Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete a nevelés, oktatás terén eredményes tehetséggondozó, felzárkóztató munkát végző pedagógusok nagyrabecsüléséből, „Vác Város Tehetséggondozásért” kitüntetést adományoz.

A kitüntetések adományozására javaslatot tehet a Váci Tankerületi Központ, a Váci Szakképzési Centrum, a Képviselő-testület tagja, Vác Város Önkormányzat fenntartása alá tartozó óvodák intézményvezetője, valamint az ASZC – Táncsics Mihály Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola – írja az önkormányzat közleményében.

A javaslatokat április 15-ig lehet benyújtani Fehér Zsoltnak, az Emberi Kapcsolatok Bizottság elnökének címezve.

Személyesen: a javaslatok a 06/27 513-419-es telefonszámon történő előzetes időpont egyeztetést követően a Polgármesteri Kabinet 108-as irodában adhatók le a 2600 Vác, Március 15. tér. 11. szám alatt. E-mailben pedig: szerveztitkar@varoshaza.vac.hu címre küldhetők be. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments