2022-ben újra megmérkőzhetnek a felek a Sződligeti Vándor Fakanálért

Újból közösen ünnepelhetjük a majálist Sződligeten. A Civilek Sződligetért Egyesület (CISZE) két év kihagyást követően végre újra megrendezheti május elsején a Sződligeti Vándorfakanál Főzőversenyt – olvasható a szervezet beharangozójában.

A rendezvényre a munka ünnepén a település Duna-parti részén, az Üvegház Étterem melletti kisréten kerül sor délelőtt 9 órától. Mint írják: Az újrakezdést úgy is megünneplik, hogy az idén két kategóriában zajlik a verseny, tehát két győztes nevét égetik bele a fakanálba. Nevezetesen megrendezik a hús nélküli és a bármilyen húsból készült ételek versenyét is. Utóbbiban viszont elvárás, hogy döntő szerepet kapjon a majoranna és-vagy a köménymag. Akár mindkét kategóriában indulhat egy-egy csapat.

Április 14-ig civil szervezetek, baráti társaságok, családok, intézmények, pártok és egyházak jelentkezését egyaránt elfogadták, így várhatóan egy nagyon sokszínű és megannyi változatos ételt felvonultató rendezvényre látogathatnak majd el az érdeklődők. Annak akinek további információra van szüksége dr. Somogyi Istvánt érdemes felkeresnie a +3620-9120596-os telefonszámon, de akár egy email-t is írhat a drsomogyiistvan54@gmail.com vagy az info@cisze.hu címre. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments