Felújítják a Földváry téri buszperont

Az idei költségvetésben 3 millió forintot különített el az önkormányzat arra, hogy minél előbb megszüntessék a balesetveszélyt a Földváry téri buszmegállóban. A peronon feltöredezett kövek miatt már több panasz is érkezett a körzet önkormányzati képviselőjéhez, Fehér Zsolthoz – írja a vac.hu.

Zajlik a Földváry téri buszmegálló járdaburkolatának teljes felújítása. Fehér Zsolt pedig arról számolt be az ESTV híradójának, hogy a nagyon rossz állapotú buszperonon korábban baleset is volt már a töredezett kövek miatt, egy idősebb hölgy elesett és a kezét törte. Az elmúlt időszakban több lakossági panasz is érkezett a leromlott járdaszakasz miatta képviselőhöz, ezért indítványozta, hogy az idei városi költségvetésből különítsék el a felújításhoz szükséges összeget.

„Kezdeményezésemre a 2022-es városi költségvetés felújítási sorai közé került ez a projekt. Közel 3 millió forintból fog megújulni ez a buszöböl. Szerdán indultak meg a munkálatok és várhatóan jövőhét hétfőn vagy kedden fog befejeződni” – nyilatkozta a képviselő a híradónak.

Felhívják az utasok figyelmét arra, hogy a város felé tartó buszjáratok a munkálatok ideje alatt pár méterrel arrébb állnak meg. Valamint a felújítás alatt fokozott óvatosságot kérnek az arra közlekedőktől. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments