Idén egy váci óvónő vehette át az ALMA Pedagógus Díjat

A Váci Csillagfürt Öko Óvoda pedagógusa, Pál Zita Mária vehette át idén az ALMA Pedagógus Díjat. Az elismerést a Pannónia Házban, a Sajdik Gyűjteményben mintegy 30 gyermek és szüleik jelenlétében adták át a kitüntetettnek – írja az ESTV.

Sajdik Ferenc dedikált képét vehette át hétfőn Pál Zita Mária egy oklevél és egy gravírozott üveg díj kíséretében azon az ünnepségen, amit a dunakeszi székhelyű ALMA Nemzetközi Egyesület tartott a Pannónia házban. Az egyesület a magánóvodák vezetőit, fenntartóit fogja össze annak érdekében, hogy egymást segítve sikeresebben boldoguljanak az oktatás, nevelés és vállalkozás területén.

„Megálmodtunk egy díjat. A díjat, ami minden pedagógust megilletne. Mert ők azok, akik vigyáznak gyermekeinkre, akik tudást adnak át, akik a normákra nevelik őket, akik már a rezdülésükből is tudják, hogy otthon milyen napja volt a családnak, és segít amiben csak tud – írta az egyesület a Facebook oldalán. – Nem volt könnyű a választás a beérkezett pályázatokból, de a mai díjátadón megbizonyosodhattunk mindannyian, hogy megérdemelt helyre került az elismerés. A váci Csillagfürt Öko Óvoda óvó nénije, PÁL ZITA MÁRIA egy csupaszív pedagógus, aki munkájával, lelkesedésével, személyiségével kiemelkedő pedagógusi, emberi munkát végez minden nap a gyerekekért, családjukért illetve az óvodájáért.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb parkolóhelyek épültek Alsóvároson

Az ALMA Pedagógus Díjat pályázat keretében lehetett elnyerni, amivel a magas színvonalú szakmai munkát ismerik el – hangzott el az átadás során, ahol az ALMA Nemzetközi Egyesület alapítója és elnöke Kardos Éva adta át Sajdik Ferenc által dedikált Pom Pom képet, melyet kifejezetten Zitának írt alá a 91 éves, még ma is aktív rajzművész. (Fotó: ALMA Egyesület Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments