Két csúnya vereséggel kezdte meg az áprilist a Váci VSE

Nem sikerült a harmadosztályú váci pólócsapatnak az első tíz helyért zajló középszakaszos küzdelem harmadik játéknapja: a mieink mindkétszer sima vereséget szenvedtek – írja a vac.hu.

A csongrádiak által megrendezett dupla forduló első találkozóját az orvosegyetemisták ellen vívta a Váci VSE. Az ellenfél érvényesítette nagyobb tudását, csupán a záró negyedet sikerült döntetlennel zárni, amikor már 11-3-ra vezetett a rivális. Végül: Vác – SE SK 5-13. A mieink közül csak Kiss Ádám dr. tudott kétszer betalálni, hárman egy dobott gólig jutottak.

A csoport 3. helyének elérése miatt volt fontos a mieink másik összecsapása. A vendéglátó Csongrádot korábban nem várt nagy fölénnyel, nyolc góllal sikerült legyőzni. Ám most sajnos fordult a kocka: Vác – Csongrád 11-20. Már az első negyed végén 5-1-re húzott el az ellenfél és a folytatásban is magabiztosan pólóztak. Bár a két középső játékrész csak egy-egy találattal lett az övék, a záró periódusban ismét hárommal voltak jobbak. Így az egymás elleni összevetésben már a Csongrád áll jobban. Ezen a meccsen Kiss Ádám dr. remekelt a váciak közül, ám hét találata is kevésnek bizonyult egy szorosabb eredményhez.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

A Középszakasz záró dupla fordulójára a tervek szerint április 23-án Egerben rendezik. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments