Lelkiismerete végül a váci rendőrökhöz vezette a többszörös szabálysértőt

Közlekedési balesete után elhajtott a helyszínről az a 32 éves nő, akit végül lelkiismerete a váci rendőrökhöz vezetett. Autójával érkezve önként jelentkezett a baleset okozójaként, ám kiderült: járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll – írja a police.hu.

A Váci Rendőrkapitányságra érkezett március 31-én délben egy 32 éves budapesti nő, aki bűntudattól vezérelve bevallotta, öt nappal korábban egy váci parkolóban nekiment egy másik kocsinak, majd adatainak hátra hagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Kiderült azonban, hogy ez nem minden: két jogerős bírósági döntés is született egy éven belül, amely eltiltotta a jármű vezetéstől 2022. szeptember 7-ig. A baleset okozásának beismerésével az eltiltás hatálya alatti járművezetést is beismerte, ráadásul a rendőrségre szintén autóval érkezett feladni magát.

Állította, felelőtlen volt, nem gondolta át mit tesz. Beszélt a mögötte álló 16 nehéz esztendőről, örömteli életéről és arról, szeretné, ha gyermekei büszkék lennének rá. Főként emiatt jelentkezett a rendőrségen – kocsival érkezve, tehát újabb bűncselekményt elkövetve.

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 2 rendbeli járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, valamint a március 26-án okozott, anyagi káros közlekedési baleset miatt szabálysértési eljárást indítottak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments