Lezárt akta: „Nagyon sajnálom ezeket, amiket csináltam”

A váci rendőrök befejezték a nyomozást annak a 32 éves férfinek az ügyében, aki még tavaly év végén fiatal nőket, lányokat zaklatott a településen. Az utcán a nemi szervét mutogató, majd önkielégítést végző L. Richárd ellen most emeltek vádat – értesít a police.hu.

Ahogy arról már hírt adtunk, 2021. december 17-én késő este egy fiatal nő értesítette a rendőrséget, miután munkából hazafelé tartva, a kihalt utcában egy ismeretlen a pontos idő után érdeklődött nála, majd a nadrágjába nyúlt és elővette a nemi szervét. Egy másik alkalommal két, éppen kutyáját sétáltató kislányt vett célba, akiket követni kezdett. Megszólította őket majd benyúlt a nadrágjába, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett.

A váci rendőrök minden lehetséges módon próbálták azonosítani az ismeretlent, tűvé tették érte a várost. Sikerrel jártak, 2021. december 21-én este fogták el a belvárosban, amint az épp arra haladóknak mutogatta magát. A 32 éves L. Richárd beismerő vallomást tett és állította, nagyon sajnálja a történteket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nemcsak pénzt, hanem bűncselekményből származó tárgyakat is elfogadott a kábítószerért cserébe a váci férfi

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ellen szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, most vádemelést javasolnak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments