Nyílt napot tartottak a Vanyek Béla Sportcentrumban

Nyílt napot rendezett a Vanyek Béla Sportcentrumban a létesítményt üzemeltető Nonprofit Kft. Az eseményt a Vác és a környékbeli települések közintézményei, iskolái, cégei és vállalkozói részére szervezték azzal a céllal, hogy bemutassák a centrumot, illetve annak szolgáltatásait és különféle alternatívákat kínáljanak, hogy gyümölcsöző együttműködések, megállapodások születhessenek a jövőben – írja a vaciremenyseg.hu.

A cél, a már meglévő sportcentrum működésének segítése és a további fejlesztések támogatása, hogy a térség legnépszerűbb és legkorszerűbb centrumává váljon. A létesítmény jelenleg mindennap több, mint 500 gyermeknek nyújt lehetőséget a sportolásra, ezáltal is biztosítva részükre az egészséges életmódra nevelést és a közösségteremtést. A nyílt napon a vendégek a prospektus segítségével és a körbevezetés során minden helység előnyével és lehetőségeivel megismerkedhettek. A továbbiakban a nonprofit kft. által kínált reklámozási és egyéb más szolgáltatásait is bemutatták. A nyílt nap végén az idén 100 éves fennállását ünneplő Váci Reménység Egyesület „Centenáriumi” rendezvénysorozatának programjaira invitálták vendégeiket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Az egyesület szervezésében következőnek a nem régen elhunyt, korábbi edzőjüknek, Szikora Gyulának a tiszteletére szerveznek egy súlylökő bajnokságot, amin para, illetve ép sportolók egyaránt részt vehetnek majd. De lehet számítani a közel jövőben Centenáriumi kiállításra, atlétikai versenyre vagy éppen Centenáriumi családi napra is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments