Új köztéri lámpák kerültek a deákvári kisposta melletti zebrához

Most már esténként is biztonságosan át lehet kelni Deákvár egyik forgalmas zebráján. Egy korábbi utcafórumon kérték a Landerer utcai lakosok, hogy a „kisposta” melletti gyalogos átjáróhoz kerüljön lámpa, mivel a kereszteződés meglehetősen sötét és ezáltal balesetveszélyes – olvasható Tótváradi-Nagy Bence, önkormányzati képviselő Facebook oldalán.

Az elmúlt hónapok során több fejlesztés is történt a deákvári főtér és környezetének a biztonságosabbá tételének az érdekében. A KRESZ-parkban új szolár lámpákat helyeztek ki, megújították csaknem mindegyik játszóeszközt, illetve körbekerítették kerítéssel a területet, hogy a gyerekek ne tudjanak kiszaladgálni az úttestre. Az ilyen jellegű, a közlekedés biztonságát elősegítő munkálatok folytatódtak a héten is.

„A napokban Vác Város Önkormányzatának a megrendelésére két darab köztéri lámpát helyeztek ki a Landerer utca alsó szakaszán, a gyalogos átjáró két oldalára. Emellett, a babakocsival közlekedők, illetve a mozgáskorlátozottak biztonságosabb közlekedésének az érdekében a „kispostához” vezető járda betonburkolatának sokéves hibáit kérésemre a múlt hét folyamán helyreállították a Váci Városfejlesztő Kft. munkatársai” – írta közösségi oldalán a helyi politikus. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments