Újabb győzelemmel közelebb a második helyhez

A csoport második helyének megszerzését erősítő fontos sikert értek el a harmadosztályú váci pingpongosok idegenben: Ózd – Váci Reménység 7:11 – írja a vac.hu.

Fontos győzelmet aratott a második helyért vívott harcban a Váci Reménység pingpong csapata március végén. A csapatbajnokság hajrájához közeledve az ugyancsak a második helyre játszó Gödöllőt múlták felül. De nem pihenhettek sokáig, április 2-án a középmezőnyhöz tartozó ózdiakkal szemben a tabellán elfoglalt előkelő helyezés megtartása szempontjából lényeges volt, hogy megszerezzék a csapatgyőzelmet. A bajnokság első körében hazai asztalok mellett csak nagy csatában, 10:8-ra nyertek a mieink, így most is kiélezett mérkőzésre volt kilátás.

Ezt erősítette a két páros találkozó is, amely során 1-1 sikert könyvelhettek el a felek. Az egyénikben a mieink közül Héjj Marcell, Lovas Dániel és Némann Dávid azonos mérleggel zárt: 3 ellenfelét legyőzte, egytől pedig vereséget szenvedett. Klucsár Péter egy sikerrel járult hozzá a csapatdiadalhoz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tereprali: Laller dobogóval nyitotta a szezont

Két fordulóval a vége előtt a váciak tartják második helyüket a 10 csapatos csoportban. A VRE legközelebb április 23-án Egerbe látogatnak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments