Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. április 1.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Gáspár Gyula Erik és Gábri Krisztina gyermeke: Erik, Turcsik Imre és Kiss Zsófia gyermeke: Emma (Vác), Hegyvári Henrik és Zverkó Angelika gyermeke: Natasa, Lőrincz László és Madár Piroska gyermeke: Liza, Krizsanyik Miklós és Ferenczi Adrienn gyermeke: Szofia, Kiss Gábor István és Mészáros Dóra gyermeke: Nimród Gábor, Modi Kunal Nayan Kumar és Madár Emese gyermeke: Ankus (Vác), Ajtai Andor és Pistyúr Patrícia gyermeke: Ármin (Vác), Csabai László és Forgács Zsuzsanna gyermeke: Fruzsina, Tolnai Ákos és Nagy Adrienn gyermeke: Zoé, Marosi Richárd László és Oláh Brigitta gyermeke: Zoé, Deme Bálint és Serfőző Brigitta gyermeke: Botond, Molnár Zsolt és Garai Laura gyermeke: Zsombor, Kriston Attila és Ócsai Edit gyermeke: Zétény, Szekeres Balázs és Koczúr Renáta gyermeke: Bella, Rabi Sándor Péter és Balogh Viktória gyermeke: Hunor István, Batonai Ferenc és Nyakó Mária gyermeke: Kolos, Osskó Csaba Péter és Tarcsa Zsófia Rita gyermeke: Zsombor Csaba, Nemes Gábor János és Bódis Katinka Dorottya gyermeke: Lara Katinka.

Vácon kötöttek házasságot: Gyiró Máté és Kereszturi Éva Zsuzsanna, Horváth Balázs és Kovács Henrietta (Vác), Mandl Péter Lajos és Tankó Mária Piroska (Vác), Békési Máté és Sinkó Szilvia (Vác), Csillag József és Sütő Ildikó (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 38 halálesetet anyakönyveztek, közülük 6 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével 2021 március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments