Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. április 22.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Szóládi Bálint és Orgoványi Lívia gyermeke: Milla, Tarr Balázs és Jakab Mariann gyermeke: Noel, Vorák Krisztián és Radics Dalma gyermeke: Krisztián, Szemenyei József és Kucsera Brigitta gyermeke: Anna, Molnár Gábor és Snyehola Katalin gyermeke: Katica Réka, Sándor Attila és Vígh Erzsébet gyermeke: Natália (Vác), Nyéki Károly és Solymár Eszter gyermeke: Barnabás (Vác), Kiss Tamás József és Zemen Alexandra Zsuzsanna gyermeke: Hanna, Durucz Ferenc és Varga Marietta gyermeke: Glória.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 20 halálesetet anyakönyveztek, 6 váci lakos volt közöttük.

A kegyeleti jogok figyelembevételével 2021 március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments