Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. április 29.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Kiss Róbert János és Hajnal Nikoletta gyermeke: Bence Róbert, Makó Lajos és Kolompár Beáta gyermeke: Lajos, Egyed Krisztián és Kármán Bernadett gyermeke: Blanka (Vác), Csepregi János és Regős Mária Rózsa gyermeke: Berzsián (Vác), Lencsés Zsolt és Subai Fanni gyermeke: Kolen (Vác), Kreszán Bence és Petren Viktória gyermeke: Dorka, Zima Gábor és Vastagh Rita gyermeke: Zsolt Gábor, Dr. Benis Péter és Márgus Anita gyermeke: Bence, Hrabacsik Balázs Mihály és Szilágyi Orsolya gyermeke: Luca (Vác), Polgár Antal és Molnár Enikő gyermeke: Karina Babett, Szentei Dávid és Fekete Viktória Zsófia gyermeke: Lotti Linda, Szűcs László és Tóth Dóra Fanni gyermeke: Bence László.

Vácon kötöttek házasságot: Tóth Szabolcs Máté és Sóti Barbara (Vác), Szabó Gergő és Moravcsik Dorottya (Vác), Földvári János és Dobó Magdolna, Zalka Zoltán József és Varga Krisztina, Sebestyén Szilárd Attila és Horváth Réka (Vác), Tóth Levente és Juricsky Dorka Afrodité (Vác), Szerényi János és Birkás Bettina (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 12 fő halálát anyakönyvezték, 5 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments