Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. április 8.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Kiss Tamás István és Király Katalin Judit gyermeke: Gellért István (Vác), Kiss Róbert és Gyenes Adrienn Mária gyermeke: Mira, Chikán Tamás és Kis Virág Zsófia gyermeke: Tamás, Mayer Tamás és Rácz Réka Tamara gyermeke: Hanna Szófia, Tiszafalvi Gábor János és Bátori Zsuzsanna gyermeke: Lilien, Farkas Erik és Suha Szonja gyermeke: Nenszi Zsuzsanna, Nagy Richárd és Kiss Bettina gyermeke: Olívia, Bottlik Richárd Béla és Barják Jenifer gyermeke: Milán, Huszai Richárd és Vas Bettina Krisztina gyermeke: Léna, Kemecsey Csongor és Golán Szabina gyermeke: Zente, Rácz Ádám és Lesták Gyöngyi Mária gyermeke: Olívia (Vác), Szemán Gergely és Fenyvesi Angéla gyermeke: Elena, Gulyás Gábor Ákos és Kelemen Fruzsina gyermeke: Erik.

Vácon hunytak el: Wiedermann Imre Jánosné sz: Szarvas Mária Veronika (1949) Dunakeszi.

Az elmúlt héten 57 halálesetet anyakönyveztek, köztük 19 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével 2021 március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments