Váci duatlonisták az balatonboglári országos bajnokságon

Balatonbogláron rendezték idén a duatlon (futás-kerékpár-futás) Országos bajnokságot. A Váci Vízmű Sportegyesület versenyzői összesen három érmet, egy aranyat és két ezüstöt, illetve számtalan értékes helyezést szereztek.

Április 23-án rendezték meg a VIII. BÚI Duatlon Országos Bajnokságot, ahol gyerekek, illetve serdülők mutathatták meg mire is képesek. A rendezvény az évek során nőtte ki magát országos bajnoksággá és napjainkban már közel 1000 fős indulói létszámmal büszkélkedhet. Ez alkalommal is a Balatoni Úszóiskola és Szabadidő Sport Egyesület volt a rendező, akik mint az esemény leírásában is hozzá tették, rendezvényük egyben Diákolimpia is.

A megmérettetésen pedig a Váci Vízmű Sportegyesületnek köszönhetően városunk is képviseltette magát egy kis helyi küldöttséggel. Méghozzá nem is akárhogyan. Újonc 1 leányoknál Nanyista Mira 6., Báger Lujza 7., Varga Anna 14., míg az újonc leány csapat e️züstös lett. Az újonc 1 férfi embereknél Szabó Gábor Péter (Pedro) hetedik, Paul Jaylon Michael (Dzsédzsé) 19., Pilling Pál (Palkó) 24. helyezést ért el, a csapat pedig aranyos lett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Újonc2 fiúknál Puskás Benedek 47., Balogh Ákos 60. lett. Újonc2 leányoknál Márkus Lelle 36, Szabó Zsófia 37. helyezést értek el. Gyermek fiúknál Nádasi Gergely 20., Puskás Levente 50. helyen ért célba. A serdülő fiúknál Monostori Botond 6. (kerékpáros bukást követően), Nádasi Marcell 9., Helmle Mátyás 29., Hertel Máté 37., Pindes Bence 46., Bíró Levente 75. helyezést ér el. A serdülő csapat szintén ezüst érmet nyert, Szenior hölgyek versenyében Anikó Debre-Grónai tizedik helyen ért célba. Folytatás nemsokára Debrecenben az aquatlon (úszás-futás) OB-n.

A gyerekek felkészítő edzői Debre Norbert és dr. Kocsis Tamás voltak, gratulálunk nekik és a tanítványaiknak is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments