Váci éremeső Kistarcsán

Kiváló eredményeket értek el a Váci Vízmű Sportegyesület sportolói az idén Kistarcsán megrendezett Pest megyei aquatlon (úszás és futás) megyei döntőn.

Március 27-én szakaszos aquatlon versenyt rendezett a Magyar Triatlon Szövetség megbízásából a Kistarcsai VSRC, fiatalok számára. Az eseményen szívesen láttak bármilyen sportági igazolással rendelkező sportolókat és a sportággal még csak ismerkedő, igazolással nem rendelkező résztvevőket egyaránt. Ezek alapján írtak ki négy kategóriát:

  • Újonc 1 – 100 méter úszás, 1000 méter futás
  • Újonc 2 – 200 méter úszás, 1500 méter futás
  • Gyermek – 300 méter úszás, 2000 méter futás
  • Serdülő – 500 méter úszás, 3000 méter futás

A megmérettetésen pedig a Váci Vízmű Sportegyesületnek köszönhetően városunk is képviseltette magát egy kis helyi küldöttséggel. Méghozzá nem is akárhogyan. Újonc1-es korosztályban Báger Lujza első, Varga Anna, negyedik, Nanyista Mira ötödik helyezést ér el, míg a leány csapat szintén első lett. Ugyanebben a kategóriában a fiúknál Szabó Gábor Péter harmadikként végzett. Újonc2 fiúknál Puskás Benedek tizenkettedik, Balogh Ákos tizenhatodik, valamint a leányoknál Pilling Katerina hatodik, Márkus Lelle tizenkettedik helyezett lett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tereprali: Laller dobogóval nyitotta a szezont

Gyermek fiúknál Nádasi Gergely negyedik, Puskás Levente, ötödik Kurucz Zoltán és Szemerédy Bátor hatodik, leányoknál Kocsis Emma negyedik helyezést ért el. A csapatoknál pedig a fiúk bronz érmet nyertek.

Végül a serdülő fiúknál Hertel Máté és Nádasi Marcell első, Helmle Mátyás harmadik, a serdülő csapat pedig szintén első helyezést ért el. A leányoknál Rauscher Dóra megnyerte a versenyszámot.

A gyerekek felkészítő edzői Tószegi Andor, Debre Norbert, Tószegi Márton, Szarka Imre és dr. Kocsis Tamás voltak, gratulálunk nekik és a tanítványaiknak is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments