Vízilabda: Két vereség a Középszakasz végén

Az április eleji két vereség után a hétvégén újból pontok nélkül végeztek a Váci VSE játékosai. Egy várható és egy kellemetlen vereséggel fejezte be az 1-10. helyezésért vívott középszakaszbeli csoportmeccseit a váci pólógárda – írja a vac.hu.

Az Egerben lebonyolított utolsó dupla fordulóban először a csoport legerősebb együttese ellen papírforma vereség született: Váci VSE – PTE-PEAC 9-13. A találkozó szoros negyedeket hozott, ezek közül a harmadik döntetlennel zárult. Ám mivel a másik háromban rendre több gólt kapott csapatunk, mint amennyit dobott, végül nem sikerült meglepetést okozni. Csapatunkból Kiss Ádám dr. négy góllal volt a legeredményesebb.

A játéknap utolsó összecsapása is váci érdekeltségű volt. A házigazdák ellen már a helyezés szempontjából nem volt tétje a mérkőzésnek, de a mieinknek illett volna az addig minden találkozóját elvesztő Eger ellen nyerni. Sajnos, nem így történt. Hiába hajráztak a váciak a meccs második felében, az addig összeszedett féltucat találatnyi hátrányt csak csökkenteni sikerült a gólzáporos küzdelemben: Váci VSE – Eger 15-17. Ezen a mérkőzésen Bártfay Zsolt volt a leggólerősebb, szintén négy alkalommal zörgette meg a hálót.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Felhívás kitüntető címre történő javaslattételre

Az ötcsapatos csoportban 2 győzelemmel és 6 vereséggel csapatunk a 4. helyen zárt és a folytatásbeli rájátszásban majd az OB II-es pontvadászat 5. helyéért szállhat medencébe. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments