30. Fut a Vác: Hogy elmondhasd a célban, ez jólesett, és holnaptól minden nap futok!

Az elmúlt 2 évben már sokszor elkezdtük szervezni a 30. versenyt, de a Covid mindig közbe szólt. Volt, amikor úgy gondoltuk, ez lesz a legnagyobb verseny, ahol mindenki ott lesz, aki még él, és valaha rajthoz állt, mert már mindenkinek úgy hiányzik a futás, a közös sportolás. Aztán jött egy újabb Covid hullám és amikor elment, akkor újra felálltunk és újra kezdtük szervezni.

Régebben azt hirdettük a pólón, hogy ha esik, ha fúj, és ha cementes kocsik potyognak az égből, mi akkor is futunk. Ma már tisztán látszik, hogy egyre kevesebbet mozgunk és egyre több időt töltünk a világhálón, amibe idővel teljesen belegabalyodunk. Ezért is fontos, hogy most megadjuk a lehetőséget arra, hogy ismét közösen mozogjunk, hogy a célban elmondhasd, hogy ez jólesett és holnaptól minden nap futok.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

Most ismét futni hívjuk a város apraját-nagyját. Június 12-ére tervezzük a legnagyobb hagyománnyal rendelkező váci futóverseny megrendezését. A rajt és a cél a szérűskertben lesz az idén is, ahol a belvároson keresztül a Duna parton futhatod az 5 kilométeres köröket. Az idén is tervezzük az 5-10km és félmaratoni távok indítását, amikre az interneten keresztül lehet előnevezni. Minél hamarabb előnevezel, annál olcsóbb a nevezési díj.

Az előnevezőknek a 2,5 kilométeres bulifutás teljesen ingyenes, és az ovis futás is, ahol a szülők a gyerekkel futhatnak együtt a szérűskerti füves pályán. Nekik a helyszíni nevezés is ingyenes.

Az eredményhirdetés előtt az idén is zenés táncos programot biztosítunk, és az idén is értékes díjakat sorsolunk ki azok között a futók között, akik teljesítik a távok valamelyikét.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

Online nevezni az idén is a www.futavac.hu honlapon tudsz. Nevezz minél hamarabb, addig, míg jut a mikrochipből. Gyere el te is, hogy ismét átéld a Fut a Vác életérzést. Használd ki az alkalmat legyél te is váci Futó!

…ja és előtte azért eddzél rá egy kicsit, a versenyre mert különben a futás hevében nem úszod meg izomláz nélkül a célba érés után. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments