Centenáriumi családi napot tart a Váci Reménység Egyesület

Családi napra invitál minden érdeklődőt az idén 100 éves Váci Reménység Egyesület. A centenáriumi rendezvénysorozatuk egyik legfontosabb programjára május 28-án, szombaton, 14 órától fog sor kerülni a Vanyek Béla Sportcentrumban.

Mint arról már több ízben a Váci Napló is beszámolt, rendkívüli év a 2022-es esztendő Vác egyik legnagyobb múltra visszatekintő és legsikeresebb sportklubjának a történetében. Kereken egy évszázaddal ezelőtt indították útjára a Váci Reménység Egyesületet és ennek a különleges alkalomnak a méltó megünneplésének az érdekében egész évben centenáriumi programokat rendeznek. Ennek keretében került sor többek között az I. Szikora Gyula emlékversenyre, a centenáriumi kiállításra vagy éppen a koszorúzásra is. A következő állomás pedig nem lesz más, mint hogy összehívják a csapat közösségét, illetve minden érdeklődőt és egy családi napot tartanak, sok színes kikapcsolódási lehetőséggel megfűszerezve.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Azok, akik ellátogatnak az eseményre olyan műsorfolyamot tekinthetnek meg, aminek a során fellépnek a Puente Sportegyesület, a Szenior Örömtánc Csoport és a Váczi Néptáncegyüttes növendékei, valamint meg lehet majd hallgatni többek között Dobos Levente népzenei előadását, Füredi Niki és Fehér Adri ABBA-show-ját vagy a Cascade Music Jam koncertjét is. A nap folyamán pedig babgulyással és rétessel fognak megvendégelni minden jelenlévőt, illetve a centenáriumi torta felvágása se fog elmaradni.

De a fiatalabbakra gondolva olyan programokkal is készülnek, mint a kézműves sátor, a galambkiállítás és röptetés, a focikupa, a tűzoltóbemutató vagy a játszósarok. Míg mindemellett a felnőtteknek lehetősége lesz meghallgatni Rétvári Bence, országgyűlési képviselő gondolatait és dr. Beer Miklós nyugalmazott váci püspök ünnepi áldását is, illetve megtekinthetik majd a „100 éve él a Remény” könyvbemutatót. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments