Csalás vagy nem? Segítsen, ha tud

Egy olvasónk keresett meg minket, hogy segítsünk neki, mivel úgy érzi csalás áldozata lett. Története még 2020-ban kezdődött, amikor Vácon eladott egy ingatlant, majd vett a Törökhegyen egy új építésű lakást még abban az évben, amelyet jelenleg bérbe ad. A vételben szomszédja, aki ingatlanközvetítő segített neki.

Azért merült fel benne a csalás gyanúja, mert a megvett ingatlan villanyóra átíratásának intézésekor, az egyik szomszéd azt mondta neki, hogy ő 12 millióért vette a lakást ugyanabban az évben, mint ő.

Ugyan az ő adás-vételi szerződésén is hasonló összeg, 12,5 millió forint szerepelt, ő 16 milliót fizetett ki, nyolcat utalással, nyolcat készpénzben. Az őt segítő ingatlanközvetítő azt mondta neki, azért ekkora összeg szerepel az okiratban, hogy kevesebb legyen az adója. Most azonban felébredt benne a gyanú, hogy átverték őt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Azért keresett meg minket, hogy segítsünk neki abban, hogy megírjuk a történetét. Bízik benne, hogy jelentkeznek olyanok, akik ott vettek ingatlant 2020-ban és hasonlóan jártak, mint ő.

Ha Ön is köztük van, írjon nekünk a szerkesztoseg@vaci-naplo.hu címre és mi továbbítjuk olvasónknak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments