Debrecenben is többször dobogóra állhattak a Váci Vízmű SE növendékei

Debrecenben járt a Váci Vízmű Sportegyesület kis különítménye, ahol immár sokadszor rendezték meg a Sport XXI. aquatlon (úszás-futás) országos bajnokságot. Versenyzőink kiválóan teljesítettek, több dobogós hellyel és értékes helyezéssel gazdagítva a klubot – írják a Váci Vízmű Sport Egyesület Facebook oldalán.

Idei évben is megrendezték a Sport XXI. program aquatlon területi versenyeit hat régióban. A regionális versenyeken szívesen láttak bármilyen sportági igazolással rendelkező sportolókat, ugyanúgy, mint a sportággal még csak ismerkedő, igazolással nem rendelkező résztvevőket. Ezek alapján írtak ki négy kategóriát:

  • Újonc 1 – 100 méter úszás, 1000 méter futás
  • Újonc 2 – 200 méter úszás, 1500 méter futás
  • Gyermek – 300 méter úszás, 2000 méter futás
  • Serdülő – 500 méter úszás, 3000 méter futás
OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A megmérettetésen pedig a Váci Vízmű Sportegyesületnek köszönhetően városunk is képviseltette magát egy kis helyi küldöttséggel. Ezüstérmes lett: Monostori Botond, Hertel Máté, Nádasi Marcell a serdülőknél. Bronzérmet nyert egyéniben seredülő1-ben Hertel Máté, serdülő 2-ben Monostori Botond, bronzosak lettek a gyermek leányok Makrai Panna, Suijker Alexia és Kocsis Emma és szintén a dobogó harmadik fokára léphetett fel az újonc leány csapat: Nanyista Mira, Báger Lujza és Varga Anna. Negyedik lett a gyermek fiú csapat (Kurucz Zoltán, Nádasi Gergely és Szermerédy Bátor). Gyermek leányoknál egyéniben Makrai Panna negyedik, míg Suijker Alexia nyolcadik helyezettként végzett.

Kilencedikként ért célba újonc1a férfi embereknél Paul Jaylon Michael, újonc1b fiúknál Szabó Péter, gyermek fiúknál Nádasi Gergely és újonc2a leányoknál Szabó Zsófia. Nádasi Marcell tizedik a serdülő fiúknál, Szemerédy Bátor tizenegyedik a gyermek fiúknál, Rauscher Dóra tizenötödik a serdülő leányoknál, Pilling Palkó tizenhatodik az újonc1a fiúknál, Puskás Levente tizennyolcadik a gyermek fiúknál, Kurucz Zoltán tizenkilencedik szintén a gyermek fiúknál, Márkus Lelle az újonc2b leányoknál és Pindes Bence a serdülő fiúknál huszonnegyedik, Pilling Katerina huszonhatodik az újonc2a leányoknál, Puskás Benedek huszonnyolcadik az újonc2a fiúknál, Bíró Levente harmincadik a serdülő fiúknál, Balogh Ákos pedig harmincegyedik az újonc2b fiúknál. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments