Felbőgtek a motorok, forrósodtak az autógumik Vác főterén

Izgatottan és hatalmas érdeklődéssel várták a helyiek és az idelátogató turisták a Március 15. téren a Hídépítő Dunakanyar Rally Vác résztvevőit, hiszen az idei szezon egyik különlegessége, hogy Vác új helyszínként bekerült a versenynaptárba. A május 28-29-i versenyen összesen 12 vadonatúj gyorsasági szakaszt teljesítettek az indulók – írja a vac.hu.

Szombaton két gyorsasági verseny várt a mezőnyre, melyeket kétszer kellett teljesíteni, míg vasárnap három gyorsasági szakasz volt a napi penzum. Ennek a szakasznak az össztávja csaknem 114 km volt.

„Vác térségében eddig még ilyen nagy volumenű autós versenyt még nem rendeztek, ezért is nagy öröm, hogy idén városunk központja lehet az eseménynek” – mondta köszöntőjében Matkovich Ilona polgármester.

Biztosította a versenyzőket és a szervezőket arról, hogy városunk minden támogatást megad ahhoz, hogy ez a rangos verseny emlékezetes legyen, és kifejezte reményét, hogy a kölcsönös együttműködés sikereként Vác a jövőben is részese legyen az eseménynek.

A polgármesteri köszöntő után a versenyzők látványos bevonulása és bemutatkozása követte. Eredményt vasárnap hirdettek városunk főterén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments