Hazai pályán esélyt se adott a Fradi a váciaknak

Újabb hét, újabb vereség. A Közép-csoport 36. fordulójában a Ferencváros második csapatához, az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba látogatott a Vác FC vasárnap délelőtt. Itt pedig egy nagyarányú, 5-1-es vereséggel küldték haza a váci focistákat.

A legutóbbi Honvéd elleni vereséggel már a negyedik meccs óta nem sikerül megkoronázni a bennmaradásért vívott küzdelmet. A Vác FC már csak egy karnyújtásnyira van attól, hogy hivatalosan is elkerülje a negyedosztályba való visszatérését, de egyre csak elnyúló vereségszériája miatt még mindig nem lélegezhetnek fel. Ráadásul a következő megmérettetésük se ígérkezett könnyű feladatnak, mert bár a Ferencváros fiókcsapata se volt jó formában és csak a középmezőnyben foglalt helyet, de játékoskeretük minősége miatt tudni lehetett, hogy bármikor okozhatnak meglepetést.

Sajnálatos módon nagyon rosszul is indult a váciak számára a mérkőzés, a 2. percben egy szögletet követően a veterán Leandro egyből betalált a hálóba (1–0). Erre azonban még volt válasz a vendégek részéről: három perccel később sikerült egyenlíteni. Torda baloldali szögletét a Vác felnőtt csapatában első gólját szerző Vén Botond csúsztatta a hálóba (1–1). Egy ideig ezután főleg mezőnyjáték zajlott a pályán, de a félidő végét aztán a Fradi nagyon megnyomta, sorra jöttek a lövések a kapunkra, Molnár László viszont négyszer is nagy bravúrral mentett. De ötödszörre, Gera Zalán bal sarokban landoló lövésével már kapusunk sem tudott mit kezdeni (2-1).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A második félidőt aztán újfent úgy nyitották a váciak, hogy gólt kaptak: a 16-osukon belül Tölgyes Ádámtól úgy vette el a labdát Gera, hogy közben ellökte – a játékvezető sajnos nem látta a fault-ot…– , a zöld-fehérek szélsője pedig fordulásból a hosszú sarokba lőtt (3–1). De itt még mindig nem értek véget a Vác megpróbáltatsai, a 68. percben Leandro egy előreívelt labdát úgy fejelt a kapuba, hogy Molnár kezéből továbbcsúszott a labda (4–1). Két minutum elteltével Zámbó Dániel révén szépíthettek volna, de a középpályás bombája a lécen csattant. A 80. percben aztán jött a kegyelemdöfés: Pajti egy indítással meglódult, kicselezte Molnárt és az üres kapuba lőtt (5–1).

Csúnya vereség lett a vége, így még mindig izgulni kell a bennmaradás kivívása miatt. Két fordulóval a vége előtt 5 pont a csapat előnye a Dabas-Gyón előtt. Folytatás vasárnap 17 órától hazai pályán, a váci stadionban az ESMTK ellen. (Forrás: vacfc.com, Fotó: fradi.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments