Meghalt Berki Krisztián, a Vác FC korábbi résztulajdonosa

41 éves korában életét vesztette Berki Krisztián. A hajdani sportoló, napjainkban már médiacelebként ismert korábbi váci klubtulajdonos IX. kerületi lakásához ma reggel hívták ki a mentőket, illetve a rendőröket, akik azonban már csak a halálát tudták megerősíteni a sajtónak.

A korábban a Ferencvárosi TC élén is megforduló, az utóbbi években leginkább a közéleti tevékenysége nyomán ismert celeb 2012-ben vált a Vác FC kisebbségi tulajdonosává. A részben az ő neve által is fémjelzett korszakot a csapat körüli botrányok, valamint az akkori többségi, később a csapatot teljes egészében birtokló angol üzletemberrel, John P. Marshallal való pereskedése határozta meg. Berki akkori állítása szerint azzal a céllal érkezett Vácra, hogy egy stabil NB II-es csapat működtetésébe kezdjen, helyi kötődésű szakemberekkel és fiatalok szerepeltetésével, valamint azt ígérte, hogy angol modell szerint fognak dolgozni, azaz kétoldalú rendszerrel: sportszakmai és gazdasági. Ebben nem bizonyult sikeresnek, majd a külföldi befektető ki is szorította a csapat vezetéséből és a továbbiakban tanácsadói munkájára se tartott igényt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Brokewell” elnevezésű, rosszindulatú android program letöltését kérik

A Blikk beszámolója szerint viszont ma a reggeli órákban legalább négy rendőrautó és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián budapesti házához, ahol a környéket egyből le is zárták a rendőrök. A IX. kerületi társasház lépcsőházába csak azokat engedték be, akiknek van ottani a lakcímük. A lap információi szerint a házban lakók több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a lakás körül, valamint korábban is voltak már kint a hatóságok. A helyszíni tudósító a mentőautó körül látta Berki Krisztián feleségét, Mazsit, valamint időközben megérkezett a helyszínre volt felesége Hódi Pamela, illetve a lánya is.

A rendőrség megerősítette a Blikknek, hogy meghalt Berki Krisztián, valamint közölték, hogy haláleset miatt folyik nyomozás, azonban idegenkezűség nem vetődött fel, így nem gyilkosságról van szó. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments