Óvodáskorú kisgyerekét vette rá lopásra egy anya Vácon

A biztonsági kamera buktatta le azt a váci nőt, aki kislányát használta fel bolti lopásra. Az óvodáskorú kisgyermek zsákmánya egy 900 forint értékű szörp volt.

„A tegnapi napon bejött ez az „ANYA” a boltba és keresett valamit, amit nem kapott. Közben a kislánya leemelt a polcról egy szörpöt, mire az ANYA elkezdte feltűnően kifelé lökdösni a gyereket az ajtón… Észrevettem, és mikor kedvesen rászóltam, hogy vegye el tőle, a hölgy rámförmedt, hogy az már náluk volt, amikor bejöttek. Mondom elnézést, mi is árulunk ilyet, és fizetés nélkül távoztak… A kamerafelvétel viszont nem hazudik” – olvasható a váci Premier Meat Húsbolt, azóta már az országos sajtót is megjárt szerdai Facebook bejegyzésében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vajda Lajos és Szentendre – vándorkiállítás a művelődési központban

Az írás mellett a biztonsági kamera felvételét is megosztották, ezen pedig szintén egyértelműen látszik az eset. Amíg az eladó a szülővel foglalkozik, a kislány magához veszi a szörpöt, amit mielőtt elhagynák az üzletet, feltűnően a magasba is tartott. A bejegyzésben Nagy Nikolett, a hely tulajdonosa kiemeli, elsősorban az keseríti el őket, hogy egy anyuka ilyen célokra használja fel a gyermekét. Ahogy fogalmaz: „Kérdem én, milyen aljas világban élünk, ahol egy „ANYA” a gyerekét használja lopásra, milyen világban fog az a kislány felnőni, ha ezt kell csinálnia, ez az alap?! Sajnálom azt a szegény kislányt…”

A gyerekre való tekintettel feljelentés nem történt, de az ügyben mégis vizsgálat indult. Az RTL híradó értesülései szerint a rendőrség a felvétel alapján kiskorú veszélyeztetése miatt nyomozást rendelt el. Ez pedig már csak azért is lényeges fejleményt, mert mint a Premier Meat Húsbolt bejegyzése alatti hozzászólásokban is jelezték, nem ez volt az első eset, amikor lopáson kapták anyát és lányát. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments