Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. május 13.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Aburdán Sándor és Győrfi Adrienn gyermeke: Zorka, Kastély József és Fidler Rita gyermeke: Lana Natasa, Zachar Róbert és Haraszti Rebeka gyermeke: Zóra, Kanyuk Tamás és Kornyicki Erika gyermeke: Balázs, Füzi Dániel és Győrfi Anita gyermeke: Annelin, Vörös Gyula és Kubinger Ágnes gyermeke: Eliza Viktória, Van Der Veen Hein Hayo Herman és Bognár Júlia gyermeke: Simon, Hekman Zsolt és Wirth Eleonóra gyermeke: Boldizsár, Berkes Balázs és Berinkei Bernadett gyermeke: Botond, Balla Patrik és Nyeles Nikoletta gyermeke: Benett, Gáspárdy Zsolt Márk és Boros Boglárka gyermeke: Márk Iván (Vác), Pomaházi Dávid és Rácz Dzsenifer Annamária gyermeke: Zora, Varga Zsolt és Rados Zsuzsanna gyermeke: Blanka, Egyed Gyula és Kiss Edit gyermekei: Blanka és Bertalan, Mirkó Rajmund és Mácsai Rita gyermeke: Kamilla Petra.

Vácon kötöttek házasságot: Tedás Gábor és Muk Andrea (Vác), Oláh Norbert és Sánta Tünde (Vác), Borza Péter és Laczkovszki Eszter, Csjef Gergő Csaba és Dóri Diána Krisztina, Molnár Krisztián és Lestyán Brigitta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 34 halálesetet anyakönyveztek, ebből 3 váci lakos. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments