Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. május 20.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Kárpáti Károly és Gimpl Nóra gyermeke: Kitti Krisztina (Vác), Palásty István és Jeszenszky Eszter gyermeke: Boldizsár (Vác), Balog Angelika gyermeke: József, Nyíri Dániel és Jele Blanka gyermeke: Liliána, Sawant Amey Prakash és Szabó Enikő gyermeke: Miron, Koncz Péter és Guld Veronika gyermeke: Rozália, Tóth Lajos és Katona Andrea gyermeke: Lajos Alex, Hollósi Ádám és Ványi Vivien gyermeke: Natália, Heli Tamás és Szigeti-Szász Anna gyermeke: Rozina, Valter Szilárd és Bodó Beáta Krisztina gyermeke: Emma Mária, Kohl Róbert és Oláh Dóra gyermeke: Róbert Mátyás.

Vácon kötöttek házasságot: Bank Előd és Kiss Adrienn Beáta, Bosányi Tamás Dávid és Molnár Kata (Vác), Tóth Gergely és Szegedi Anna Frida, Isztujka Lajos és Horváth Vanessza (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 32 fő halálát anyakönyvezték, 8 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments