Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. május 27.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Mészáros Gábriel és Mangosz Melitta Nóra gyermeke: Márk, Kecskés Sándor és Szobonya Ágnes gyermeke: Mátyás Sándor, Horváth Gergely és Bálint Réka gyermeke: Csongor Emil (Vác), Bakk Kristóf és Vass Dominika gyermeke: Nadin, Baltay András István és Szabó Hajnalka gyermeke: Bercel, Kulcsár Zsolt Dániel és Bartha Dorottya gyermeke: Nátániel (Vác), Fehér Zoltán és Tóth Szilvia gyermeke: Dániel, Földi Attila és Baranyi Mercédesz gyermeke: Alex, Dósa Gábor és Fehér Kitti gyermeke: Szofi, Major Róbert és Varga Nikoletta gyermeke: Zselyke, Árvai László és Oláh Nikolett gyermeke: Alíz.

Vácon kötöttek házasságot: Kalhammer Henrik és Sleng Henrietta (Vác), Szabó István és Bú Gabriella (Vác), Benedek Zsolt és Adorján Beáta (Vác), Endale Nega Bemnet és Barabás Réka, Zahorán Bálint és Lami Edit (Vác)

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 15 halálesetet anyakönyveztek, 6 váci lakos volt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments