Váci ezüst a Pest megyei balesethelyszínelők viadalán

Százhalombatta adta az idei helyszínt május 12-én a Pest megyei balesethelyszínelők viadalának. Az elméleti és gyakorlati feladatok 18 résztvevőre vártak – a megye 13 rendőrkapitánysága, valamint öt autópálya alosztálya delegálta legjobbját – írja a police.hu.

A szakmai tudás írásos felmérése után hét helyszínre látogattak el, ahol különböző megoldandó feladatok vártak rájuk. Az összetett verseny legjobbja Vígh Jenő András főtörzsőrmester, a Péteri Autópálya Alosztály munkatársa lett – ő képviselheti majd Pest megyét a 2022 júniusi országos döntőben.

De városunk is büszkélkedhet szép eredménnyel, hiszen második helyen végzett Cárna Dániel József főtörzsőrmester, a Váci Rendőrkapitányság képviseletében. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Janzsó István zászlós, a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársa állhatott fel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Keresik a sértetteket - Meglettek a sződligeti vasútállomáson parkolt kerékpárokról ellopott lámpák

Különdíjat vehetett át kiváló drónkezelési technikájáért Schindler Norbert főtörzsőrmester, a Monori Rendőrkapitányságról, illetve a Magyar Vöröskereszt Pest megyei Szervezetének igazgató-helyettese szintén különdíjat nyújtott át Janzsó István zászlósnak, aki az elsősegélynyújtási ponton bizonyult a legjobb feladatmegoldónak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments