Vízilabda: Két vereséggel folytatta a Vác

A harmadosztályú férfi pólóbajnokság 5-8. helyét eldöntő rájátszás második napján két sima vereséget szenvedtek a váciak. Nem sikerült a pontszerzés se a csongrádiak, se a műegyetemisták ellen.

Azt követően, hogy egy várható PTE-PEAC és egy kellemetlen Eger elleni vereséggel fejezte be középszakaszbeli csoportmeccseit a váci pólógárda, a rájátszásban az OB II-es pontvadászat 5. helyéért szállhatott medencébe. A szokásos dupla fordulós rendszer első játéknapján pedig a váciak mérlege egy MAFC elleni győzelem és egy Szeged elleni vereség volt. Így érkeztünk el a rájátszás második fordulójához, aminek Csongrád adott otthont.

A dél-magyarországi dupla forduló nyitómeccsét a hazaiak ellen vívták a mieink, és nem várt, csúnya vereséget szenvedtek: Csongrád – Váci VSE 22-11. A találkozó rémálomszerűen indult a váciak számára, hiszen az első negyedben az ellenfél 8 dobott góljára eggyel sem tudtak válaszolni. Így a folytatás edzőmeccs jelelget öltött és csak a mieink vereségének különbsége volt kérdéses. Góljaink közel felét – ötöt – Paupa Bálint dobta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megtartotta szezonzáró összejövetelét a Vác VLSE

Az előző játéknapon legyőzött műegyetemisták ellen sem termett aztán babér a váciak számára: Váci VSE – MAFC 6-13. Itt is nyolc találat esett az első negyedben és csak kicsivel volt jobb a helyzet: a hat kapott gólra kettővel tudtunk válaszolni. A hátralévő három játékrész már szorosabb részeredményeket hozott. Ám mivel mindet egy-egy góllal elvesztette csapatunk, esély sem volt a pontszerzésre. Ezen az összecsapáson Paupa Bálint és Vogel Milan 2-2 találattal volt a váci gárda legeredményesebb góldobója.

A június 11-én Vácra tervezett záró játéknap előtt a Vác a négycsapatos csoport sereghajtó helyére esett vissza. (Forrás: vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments