8. helyen zárták a bajnokságot a váci pólósok

Az OB II-es férfi vízilabda bajnokság rájátszásának utolsó, Vácon megrendezett dupla fordulójával befejeződött a 2021/2022-es pontvadászat. A Váci VSE megismételte tavalyi helyezését és a 8. helyet szerezte meg – írja a vac.hu.

A rájátszás során nem sok babér termett a váci vízilabdázók számára. Csoportmérkőzéseiket a várható és a kellemetlen vereségek egyaránt meghatározták. De kezdeti céljuk se lehetett sokkal több, mint a tisztes helytállás, esetleg a tavalyi eredményük 1-2 pozícióval való felülmúlása.

A váci strandfürdő megnyitásával azonos napon került sor az utolsó játéknapra, mely után kialakult az 5-8. helyért vívott kvartett végső helyezése.A mieink a nyitómeccsen a szegediek ellen két negyedet döntetlenre hoztak, ám mivel a másik kettőben egyaránt három-három góllal többet dobott a rivális, végül 22-16-os vereséget szenvedtek. Góljaink közül Kiss Ádám dr. féltucatot szerzett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tereprali: Laller dobogóval nyitotta a szezont

Egy mérkőzésnyi pihenőt követően az a Csongrád volt az ellenfél, amellyel már korábban három alkalommal megmérkőzött csapatunk és az első magabiztos győzelem után kétszer is csúnya verséget szenvedett tőlük. Sajnos, ezúttal sem maradt el a nagy különbségű zakó, hiszen a vendégek kétszer annyi gólt dobtak, mint a váciak és 24-12-re nyertek. Kuncz Tamás négy találatával lett a mieink legjobb gólszerzője.

A rájátszás végeredménye képünkön, csapatunk az összesítésben a harmadosztály 8. helyén végzett. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments