Célegyenesben a Fut a Vác: Egy-két fontos tudnivaló

Már csak napok vannak hátra és 2 év kényszerpihenő után újra elstartolnak a Fut a Vác futamai. De előtte azért szeretnék nektek egy két jó tanáccsal, információval szolgálni.

A versenyen most is kisorsolunk a Deákvári SE támogatásával egy Mountain Bike kerékpárt, ezért a futók nem árt, ha maradnak az eredményhirdetésen és nem hagyják el a rajtszámaikat. A bringán kívül számos értékes ajándékot és Fut a Vác pólót is sorsolunk. Az előnevezettek közül 30-an Fut a Vác pólóval gazdagodhatnak. A szerencsések neveit közzétesszük a honlapon, illetve a versenyközpontban, ahol a rajtszámmal a pólót is átvehetik.

A Fut a Vác még mindig kutyabarát verseny. Készülünk a célba érő kutyusoknak is itatással és jutalomfalatokat is fognak kapni a támogatóinktól. Az a kérésünk, hogy a rajtkor lehetőleg a futam vége felé álljanak és rövid pórázzal induljanak, nehogy elessen a többi futó a pórázban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Az 5-10 és 21 kilométeres távokon most is mikrochippel mérjük a nettó időt, ezért szükségtelen a mindenkinek a mezőny legelejére állni. A befutáskor mindenki kap befutó érmet, célcsokit és frissíthet vízzel és izoitallal egyaránt. A szülőknek lehetőségük lesz gyerekeikkel együtt futni az ovis futáson, de csak megfelelő távolságban a baleset elkerülése végett.

A versenyre csak június 8. szerda, 12 óráig lehetett előnevezni. Az előnevezettek június 11. szombat délután 5 től-7 óráig, vagy a verseny reggelén 8 órától átvehetik a rajtszámaikat a Boronkay iskolában. Ha az előnevezést valaki elmulasztotta, az előbbi időpontban a Boronkayban lesz lehetősége a helyszíni nevezésre.

Találkozunk a RAJTBÁL! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments