Dobogós váci helyezések a Bledi regattán

Nemzetközi evezős versenyt rendeztek a festői szépségű szlovéniai Bledi-tavon. Az eseményen pedig a Vác Városi Evezős Club (VVEC) is képviseltetni tudta magát négy fővel.

A Vác Városi Evezős Clubtól többen is átigazoltak már más egyesülethez az utóbbi időben. Ezért is örömteli az, hogy ennek ellenére a hétvégi bledi regattán a több mint másfél száz fős magyar küldöttségben négy váci versenyző is rajthoz állhatott.

A mieink közül a felnőtt normálsúlyú szkiffeseknél Szklenka Bence a világbajnoki érmes szlovén Rajko Hrvat, és a világbajnok, olimpiai érmes horvát Damir Martin mögött szombaton harmadik helyen zárt, majd vasárnap az ötödik lett. Ugyancsak a dobogó legalsó fokára állhatott szombaton a férfi könnyűsúlyú kétpárevezősök versenyében a győri Szigeti Rolanddal Fenyődi Tamás is, mindössze négy másodperccel lemaradva az előttük végző Szabó Bence, Furkó Kálmán kettőstől. A Fenyődi-féle duó másnap egy helyet javítva, másodikként ért a célba.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

Az ifik férfi kétpárevezős versenyében két váci fiú is egy-egy kalocsai versenyzővel ült hajóba. A váci Dávid Dominik Kocsis Bálinttal a 2, míg Igar Ádám Althammer Istvánnal a 4. helyen zárt. A férfi ifjúsági négypárban szintén ez a négy versenyző szállt vízre és a 6. helyen végzett. (Forrás: vac.hu, hunrowing.hu, Fotó: Vác Városi Evezős Club Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments