Harmincadik alkalommal is együtt Futott a Vác

A hétvégét több okból kifolyólag is a 30-as szám határozta meg. Egyrészt, két év kihagyás után harmincadik alkalommal rendezte meg Bíró György és csapata városunk egyik legnépszerűbb rendezvényét, a Fut a Vác-ot, ahol ez alkalommal is több távon, kategóriában mérettethették meg magukat az indulók a már megszokott vidám, családias hangulatban. Másrészt, a sportembereknek a távon és a dombokat is magukba foglaló útvonalakon túl a 30 vagy olykor akár még az azt is meghaladó hőséggel szintén meg kellett küzdeniük.

Június 12-én, vasárnap reggel a hétvége ellenére is szorgos fiatalokkal telt meg a Boronkay iskola előtti tér. Bíró György és BARÁTAI csapatának a tagjai voltak azok, akik igyekeztek minél jobban előkészíteni a terepet, illetve regisztrálni az utolsó nevezőket is a jubileumi harmincadik Fut a Vác rendezvényre. Nem volt könnyű dolguk, hiszen bár sikerült elkerülniük az elmúlt hétre jellemző heves esőzéseket, de a hétvégét meghatározó tikkasztó meleg már reggel se kímélte őket. Gyuri jól ismert lelkesedésének köszönhetően viszont a vidám hangulat ezúttal is adott volt, így pedig könnyedén át lehetett lendülni a nehézségeken.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments