Idén is rock koncertektől és népzenei fellépőktől lesz hangos a kosdi Patakvölgy

június 9 és 12 között Kosdon, a Naszály hegy lábánál ismét megrendezik a tavalyi évben nagy sikert aratott Völgyfesztivált, a Dunakanyar új összművészeti fesztiválját – olvasható a szervezők sajtóközleményében

A Fesztiválon a rockzenei koncertek mellett népzenei fellépőkkel, fúvószenekarral, sport és hagyományőrző programokkal, közönségtalálkozókkal, filmvetítéssel is találkozhatunk. A Cserhát lábánál elterülő Patakvölgy minden generáció számára ideális helyszínt biztosít a feltöltődésre.

Fellép többek között a Kárpátia, a Lord, a Nemzeti Hang, az ABCD, Fábián Zoltán előadóművész, Navratil Andrea népdalénekes, Bese Botond magyar dudás, a 2021. év legjobb V4 projektje díjra jelölt Váci Ifjúsági Fúvószenekar, de nem hiányozhatnak a helyi hagyományőrzők sem. Íjászattal és jurta bemutatóval érkezik az Árpád Nemzetség Kézműves és Hagyományőrző Egyesület.

A Fesztivál csütörtöki napján kerül vetítésre a Kárpátia zenekar történetét bemutató Magyarnak születtem című film, melyet a Hazajáró Tv Magazin rendhagyó borkóstolóval és élő népzenével egybekötött közönségtalálkozója követ.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagymarosi áprilisi programajánló

A Fesztivál különleges eseménye lesz a LORD zenekar 50 éves jubileumi koncertje. A legendás szombathelyi hard rock zenekar közel 15 év után tér vissza a Dunakanyarba!

A szombati nap folyamán délelőtt cserháti vadpörköltekkel várják a kulináris élvezetek szerelmeseit, délután motoros felvonulásra valamint a Kárpátia zenekar rajongóinak találkozójára kerül sor az esti koncertek előtt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments