Ismeretterjesztő táborba érkeztek testvérvárosainkból

Hangos „ano”, „da” és „joo” hangzott el azoktól a testvérvárosainkból érkezett fiataloktól, akik a Játékos Tudomány Egyesület szervezésében az e héten zajló ismeretterjesztő táborban vesznek részt városunkban. Az egyhangú „igen” arra a polgármesteri kérdésre volt válasz, hogy az Ipolyságról, Máriatölgyesről, Otrokoviceből, Székelyudvarhelyről és Jarvenpää-ből érkezett fiatalok jól érzik-e magukat Vácon – írja a vac.hu.

Kedden délelőtt a művelődési házban tartott megnyitón köszöntötte Matkovich Ilona a vendégeket. A váci polgármester örömét fejezte ki, hogy városunk hasonló, szórakoztatva ismeretet adó eseményeknek adhat helyet. Mindezért köszönetet mondott a szervező egyesület munkatársainak és a programokban közreműködőknek.

A Játékos Tudomány Egyesület pályázati forrásból szervezte meg a táborozást, mely igen gazdag programmal várta a gyermekeket. Kedden a megnyitó után egy, a jövőről szóló kiállítást tekinthettek meg, majd a váci ligetben tartott séta után közös faültetésen vettek részt. De strandolás, interaktív kiállítás, parlamenti látogatás és több kirándulás is szerepelt az elmúlt napok kínálatában. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments