Július 6-án kezdi a felkészülést a Váci NKSE

A Váci NKSE felnőtt csapata július 6-án kezdi el a felkészülést a 2022-2023-as szezonra. A játékosok immáron az együttes új vezetőedzője, Herbert Gábor által vezetett szakmai stáb előírásai szerinti egyéni edzésprogramot végzik, amelyet folyamatosan nyomon követnek és ellenőriznek edzőik a Polar rendszer segítségével – derül ki a klub közleményéből.

Az egyéni munkavégzés alól igazoltan hiányzik Ballai Borbála és Bukovszky Anna, akik az U20-as világbajnokságon szerepelnek Szlovéniában, valamint sajnálatos módon Kürthi Laura, aki a junior válogatott felkészülése alatt szenvedett térdszalag szakadást, így várhatón a szezon nagy részében nem számíthatnak majd rá. De a játékoskeretben egyébként is több változás lesz. Távozik a tavaly kölcsönbe érkezett Csatlós Csenge kapus, új csapatban szerepel majd: Aron Andrea (SZISE), Grosch Vivien (MTK), Hámori Konszuéla (DVSC), Kácsor Gréta (DVSC) és Szondi Zsófia (Eger). Az érkezők: Ballai Anna (balszélső – FTC), Bánfai Kyra (jobbszélső – MTK), Csizmadia Fanni (kapus – Békéscsaba), Kürthi Laura (jobbátlövő – MTK), Marincsák Nikolett (irányító, átlövő – MTK).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

Emellett lezárult a licencértékelések folyamata is. Mint ismeretes, az NB I-es csapatok versenyeztetéséért ezentúl gazdasági társaság felel majd. A Váci NKSE mögött a Dunakanyar Kézilabda Kft. áll majd, melynek ügyvezetője Kis-Máténé Kirsner Erika. Információink szerint az élvonalbeli szereplésre jogosult minden együttes megkapta az induláshoz szükséges licencet, így a nevezések lezárulta után már július 5-én megtörténik a bajnoki sorsolás. (Az órára lebontott időpontegyeztetések határideje augusztus 2.) A bajnokság lebonyolítása változatlan marad.

A felkészülés első hetében különböző felmérésekkel kezdik el a munkát váciak, akikre 9 edzőmérkőzés vár majd a nyár folyamán, a szeptember első hétvégéjére kiírt bajnoki kezdésig. A szezon során Herbert Gábor vezetőedzőt Szabó Krisztina kapusedző, Fazekas Tamás erőnléti edző, Pajor Cecília gyógytornász, Peszeki Dorottya fizioterapeuta, Sztranyan Ágnes masszőr és Dr. Bánhidi Péter csapatorvos segíti majd.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

Edzőmérkőzéseink a nyári felkészülés alatt:

  • Július 29. (péntek) 15.30 Vác – Eger
  • Augusztus 2. (kedd) FTC – Vác
  • Augusztus 5. (péntek) 16.00 Mosonmagyaróvár – Vác
  • Augusztus 6. (szombat) 11.00 Mosonmagyaróvár – Vác
  • Augusztus 10. (szerda) 16.00 Érd – Vác
  • Augusztus 12. (péntek) 15.30 Vác – Budaörs
  • Augusztus 17. (szerda) 15.30 Vác-Érd
  • Augusztus 19. (péntek) 16.00 MTK – Vác
  • Augusztus 26. (péntek) 15.30 Vác – Békéscsaba (Forrás: vacinkse.hu, vac.hu) ♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments