Július 6-án kezdi a felkészülést a Váci NKSE

A Váci NKSE felnőtt csapata július 6-án kezdi el a felkészülést a 2022-2023-as szezonra. A játékosok immáron az együttes új vezetőedzője, Herbert Gábor által vezetett szakmai stáb előírásai szerinti egyéni edzésprogramot végzik, amelyet folyamatosan nyomon követnek és ellenőriznek edzőik a Polar rendszer segítségével – derül ki a klub közleményéből.

Az egyéni munkavégzés alól igazoltan hiányzik Ballai Borbála és Bukovszky Anna, akik az U20-as világbajnokságon szerepelnek Szlovéniában, valamint sajnálatos módon Kürthi Laura, aki a junior válogatott felkészülése alatt szenvedett térdszalag szakadást, így várhatón a szezon nagy részében nem számíthatnak majd rá. De a játékoskeretben egyébként is több változás lesz. Távozik a tavaly kölcsönbe érkezett Csatlós Csenge kapus, új csapatban szerepel majd: Aron Andrea (SZISE), Grosch Vivien (MTK), Hámori Konszuéla (DVSC), Kácsor Gréta (DVSC) és Szondi Zsófia (Eger). Az érkezők: Ballai Anna (balszélső – FTC), Bánfai Kyra (jobbszélső – MTK), Csizmadia Fanni (kapus – Békéscsaba), Kürthi Laura (jobbátlövő – MTK), Marincsák Nikolett (irányító, átlövő – MTK).

Emellett lezárult a licencértékelések folyamata is. Mint ismeretes, az NB I-es csapatok versenyeztetéséért ezentúl gazdasági társaság felel majd. A Váci NKSE mögött a Dunakanyar Kézilabda Kft. áll majd, melynek ügyvezetője Kis-Máténé Kirsner Erika. Információink szerint az élvonalbeli szereplésre jogosult minden együttes megkapta az induláshoz szükséges licencet, így a nevezések lezárulta után már július 5-én megtörténik a bajnoki sorsolás. (Az órára lebontott időpontegyeztetések határideje augusztus 2.) A bajnokság lebonyolítása változatlan marad.

A felkészülés első hetében különböző felmérésekkel kezdik el a munkát váciak, akikre 9 edzőmérkőzés vár majd a nyár folyamán, a szeptember első hétvégéjére kiírt bajnoki kezdésig. A szezon során Herbert Gábor vezetőedzőt Szabó Krisztina kapusedző, Fazekas Tamás erőnléti edző, Pajor Cecília gyógytornász, Peszeki Dorottya fizioterapeuta, Sztranyan Ágnes masszőr és Dr. Bánhidi Péter csapatorvos segíti majd.

Edzőmérkőzéseink a nyári felkészülés alatt:

  • Július 29. (péntek) 15.30 Vác – Eger
  • Augusztus 2. (kedd) FTC – Vác
  • Augusztus 5. (péntek) 16.00 Mosonmagyaróvár – Vác
  • Augusztus 6. (szombat) 11.00 Mosonmagyaróvár – Vác
  • Augusztus 10. (szerda) 16.00 Érd – Vác
  • Augusztus 12. (péntek) 15.30 Vác – Budaörs
  • Augusztus 17. (szerda) 15.30 Vác-Érd
  • Augusztus 19. (péntek) 16.00 MTK – Vác
  • Augusztus 26. (péntek) 15.30 Vác – Békéscsaba (Forrás: vacinkse.hu, vac.hu) ♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments