Művészpalánták fagyiról készült képeit lehet megtekinteni a Margaréta Kávéházban

„Miért szeretem a fagyit” címmel kiállítás megnyitót tartottak a Garay Művészeti Stúdió diákjainak. Már 2010 óta tartják meg rendszeresen ezt a rendezvényt ebben a témában, aminek köszönhetően idén is 35 gyermek mutathatta be a munkáját.

„A kiállítás központjába a fagylalt áll. Nekem nagyon tetszett ez a témaválasztás, mert a fagyi legtöbbünknek nem közönséges édesség, hanem a nyár ikonikus velejárója. Én is megfigyeltem magamon, ahogy nőttem fel, évről évre teljesen máshogy teltek a nyarak. Óvodásként még arról szólt a nyári szünet, hogy naphosszat rohangálunk kint a szabadba, majd kisiskolásként arról, hogy kipihenjünk az iskolát, és a játszótéren bandázunk a haverokkal. Utána jön a tinikor, amikor a nyár tulajdonképpen három hónapos non-stop partit jelent, felnőttként pedig a nyaralások kapnak nagyobb hangsúly. Viszont a sok változás ellenére a fagyi minden életszakaszban mindig visszatér nyáron” – hangzott el a megnyitón.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Ezt követően szemlélhették meg a jelenlévők a kreatívabbnál kreatívabb alkotásokat. A sikerélmény garantált volt mindenki számára, hiszen elmondhatják magukról, hogy már az ő képüket is kiállították a Margaréta Kávéházban, ahol így számos elismert művész örökébe léphettek. Ráadásul minden fiatal alkotóművész oklevelet is kapott, illetve vendégünk látták őket 1-1 fagyira. A kiállítás július 12-ig látogatható. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments