Népszámláló biztosok jelentkezését várják

A Váci Polgármesteri Hivatala számlálóbiztosok jelentkezését várja az október-november hónapokban lebonyolítandó országos népszámlálásban való közreműködésre. A jelentkezési határidő: július 29 – olvasható a helyi népszámlálási felelős felhívásában.

számlálóbiztos feladata a körzet bejárása, a körzethez tartozó internetes önkitöltési időszakban le nem zárt címek felkeresése, az adatfelvétel lebonyolítása, címek pontosítása és esetleges új címek felvétele, folyamatos kapcsolattartás a felülvizsgálóval.

Az adatgyűjtést a KSH által biztosított, védett elektronikai eszközzel (tablet) kell végrehajtani október 17-november 20. között.

A számlálóbiztosok kiválasztása a helyi népszámlálási felelős (jegyző) feladata. A számlálóbiztosi feladatok ellátására a kiválasztást követően elektronikus oktatási rendszerben (e-learning) történő egyéni felkészülést követően, sikeres vizsga letétele után köthető szerződés.

A számlálóbiztosnak legalább középfokú végzettséggel, helyismerettel, magabiztos számítógépes ismerettel kell rendelkeznie, emellett megfelelő fizikai erőnlét, jó fellépés, beszédkészség és kapcsolatteremtő képesség is szükséges a feladat elvégzéséhez.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ne fordítsd meg a fa felé fordított odút!

A jelentkezőnek a felkészüléshez saját eszköz (PC, laptop, tablet stb.) és internet elérhetőség szükséges, a folyamatos kapcsolattartáshoz pedig mobiltelefon és e-mail cím megléte elengedhetetlen.

A számlálóbiztosok díjazásban részesülnek. A 362/2020. (VII. 23.) Korm. rendelet 3. számú melléklete alapján:

  • kapcsolatfelvétel, címellenőrzés, aktualizálás tekintetében címenként 300 Ft
  • egyéb szervezés – címenként 770 Ft
  • összeírás körébe tartozó címenként 300 Ft
  • összeírt személyenként 620 Ft
  • felkészülési és kapcsolattartási díjként 25.000 Ft

Amennyiben számlálóbiztosnak szeretne jelentkezni és a feltételeknek is megfelel, kérem, hogy a www.vac.hu honlapon vagy a Váci Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Szociális Osztályán (Vác, Március 15. tér 11., 122. iroda) elérhető jelentkezési lapot kitöltve, aláírva, beszkennelve küldje meg az igazgatas12@varoshaza.vac.hu címre, vagy postai úton a Váci Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Szociális Osztálya (Vác, Március 15. tér 11., 122. iroda) részére. A jelentkezési lapot személyesen is leadhatja a Váci Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Szociális Osztály 122. irodájában, Székelyné Angi Emőke osztályvezetőnél.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Diákként dolgozni, diákként adózni

Ha kérdése van a számlálóbiztosi jelentkezéssel vagy a népszámlálással kapcsolatban, akkor kérem keresse Székelyné Angi Emőke osztályvezetőt a 27/513-451-es vagy Csernákné Rákóczi Erzsébetet a 27/513-476-os telefonszámon. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments