Oktató-fejlesztő szobát adtak át a Kölcsey utcai bölcsődében

Szerdán délelőtt adták át a Kölcsey utcai bölcsőde legújabb fejlesztését, a kisgyermekeket nevelő munkatársak oktatását is segítő demonstrációs szobát – írja a vac.hu.

Az átadáson a Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye nevében Sívóné Cseh Katalin igazgató üdvözölte a megjelenteket, majd Inotay Gergely méltatta a helyiség avatásának fontosságát. Az alpolgármester a fenntartó önkormányzat nevében örömét fejezte ki, hogy ilyen hasznos és a jövő generációjának fejlődését, a velük foglalkozók képzési színvonalát emelő helyiséggel bővülhetett az intézmény. Ezért külön köszönetet mondott az adományozó Michelin Hungaria Kft. képviseletében jelenlévő Kálmán Sándor és Kovács-Rubovszki Edina önzetlen segítségéért.

A fiatalok és a felnőttek képzésében is elkötelezett cég nevében Kálmán Sándor a kezdeményezés befogadásáért mondott köszönetet, majd Faludi Szilvia gyermeknevelési szaktanácsadó, igazgatóhelyettes emelte ki, hogy egy álma valósulhatott meg a fejlesztő-oktató szoba megvalósításával, melyet nagy lelkesedéssel tervezett meg és az intézmény lelkes munkatársaival az adományozók anyagi támogatásával hozott létre. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments