Több átszállási lehetőség, kiszámíthatóbb járatkínálat Vác–Diósjenő–Rétság–Romhány viszonylatban

A Volánbusz június 16-tól a Vác–Nógrád–Diósjenő és a Romhány–Rétság–Diósjenő–Nógrád–Berkenye autóbuszvonalak menetrendjének összehangolásával lényegesen vonzóbb közösségi közlekedési lehetőségeket biztosít a térségben – olvasható a személyszállító társaság sajtóközleményében.

A Volánbusz menetrend szerinti járatai Vác–Berkenye–Diósjenő–Tolmács–Rétság és Vác–Nógrád–Diósjenő–Rétság viszonylatokban a munkanapok mellett ezentúl hétvégén is egész nap egyenletes követés mellett biztosítanak eljutást, a jelenleginél több átszállási lehetőséget nyújtva Szendehelyen Budapest, Rétságon pedig Balassagyarmat felé. Új utazási kapcsolatként így már Balassagyarmat irányából is elérhetővé válnak a népszerű nógrádi turista célpontok, rétsági átszállással.

Rétság–Bánk–Romhány viszonylatban is ütemes menetrendi struktúra szerint közlekedik a járatok többsége. Emellett mind a Tolmács–Rétság, mind pedig a Romhány–Rétság szakaszon közlekedő autóbuszjáratok menetrendjének összehangolásával a jelenleginél kiszámíthatóbb és egyenletesebb menetrendi kínálat várja az utasokat. Rétságon az autóbuszok ebből az irányból is biztosítják az átszállási lehetőségeket Budapest és a legtöbb esetben Balassagyarmat felé is. A részletes információk itt érhetők el. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments